6 - 0

VKW JO9-2JM

F-Pupillen (najaar), F2, 1e klasse 15

27 oktober 2012 10:15

Afgelopen zaterdag hadden de jongens van F2 een uit wedstrijd tegen de koploper. Met acht  spelers werd er afgereisd naar Norg. De eerste helft van de wedstrijd stond Wesley in het doel. GOMOS liet direct zien waarom zij bovenaan staan, binnen een minuut werd er een doelpunt gescoord! VKW F2 was gelijk wakker en er werd vanaf dat moment flink gestreden. De verdediging stond als een huis met Rob, Roy en Elmar. Dit was ook wel nodig, want er werd meer op ons eigen helft gespeeld, dan op die van de tegenpartij! Ook de keeper van VKW had het druk, er werden verschillende corners genomen. Wesley wist deze prima uit het doel te weren. Ondanks dit goede spel, stond het 4-0 met de rust. De tweede helft stond Elmar op doel, ook hij kon zich prima weren. Gomos speelde fel en aanvallend spel. Een duwtje hier en daar werd niet geschuwd, maar doorzettertje Finn stond gewoon weer op en ging er keer op keer voor. Met Wesley, Levi, Sem en Matthijs in de voorhoede kon er de tweede helft meer druk gezet worden. Ballen bereikten ook meer de andere kant. Het spel werd er gelijk een stuk spannender door. Wesley probeerde nog even of hij de bal door de keeper heen kon schieten, maar dat ging echter niet.  Roy had een geweldige kopbal en wende zo de hoekschop af, dit leverde hem een flinke bult op op zijn hoofd. Rob kreeg nog een bal in zijn oog en had verzorging nodig. Even later Elmar ook met een bloedlip….Bloed, zweet en tranen dus! Maar gevochten hebben de jongens!! Met een 6-0 als eindstand waren we best tevreden, er wordt steeds beter (samen-) gespeeld, de inzet en vastberadenheid is aanwezig, dus dat beloofd nog wel wat!