Sem Visser (schot)
35'

F-Pupillen (najaar), F2, 1e klasse 15

13 oktober 2012 10:15

Om 10:15 moesten onze jongens aantreden tegen Achilles na de opstelling bekend was gemaakt door Gert en Wilko gingen de jongens van start

De eerste minuten waren de jongens nog niet helemaal wakker want het stond al gauw 0-2

Nu werden de mouwen opgestroopt en werd goed overgespeeld na goede voorzet van Finn schoot Wesley de bal goed in. 1-2

Maar de tegenpartij begon weer druk uit te oefenen op het doel van VKW gelukkig floot de scheids voor rust

Na de rust werd er gewisseld van keeper in de eerste helft was Roy in het doel en nu Elmar

De tweede helft ging tegenstander iets beter uit de start blokken want ze scoren 2 keer achter elkaar  1-4

Maar onze jongens lieten de moed niet zaken en ging vol in de aanval en dat werd beloond door en doelpunt door Sem 2-4

Helaas was er nog maar paar minuten en floot de scheids (die goed gefloten had) af