... (schot)

F-Pupillen (najaar), F2, 1e klasse 15

17 oktober 2012

Op woensdagavond 17 oktober jl. speelden onze mannen van F2 thuis hun inhaalwedstrijd tegen Beilen F1.

Na het beginsignaal gingen beide teams enthousiast van start. In de derde minuut was het Beilen die de score opende na een vrije trap vanaf de rand strafschopgebied; 0-1.

Onze mannen lieten de kop niet hangen en gingen hard werken voor de gelijkmaker. Na een mooie pass van Elmar kreeg Levi de bal en kon hij de gelijkmaker inschieten. 1–1.

De spelers van Beilen drongen het meeste aan, maar vonden steeds weer een goed keepende Sem op hun weg. Toch was het in de zestiende minuut raak voor Beilen, zodat er met een 1-2 achterstand de kleedkamer werd opgezocht voor de limonade.

In de tweede helft gingen onze mannen opnieuw voor de gelijkmaker, maar dit wilde niet lukken. Beilen scoorde 3 minuten na de rust hun derde goal.

Beilen bleef aandringen, maar er werd fanatiek door onze mannen verdedigd. In de tweede helft had Sem het doel gewisseld met Elmar en ook hij had enkele mooie reddingen. Door een bal in de kluts viel de bal via een been van VKW in de goal en was het 1-4.

Ondanks enkele kleine kansen wisten onze mannen niet te scoren en deed Beilen dit nog wel 2 keer en zo werd er afgefloten met 1–6 op het bord.

Toch heeft F2 goed gevoetbald tegen F1 van Beilen en werd er beter gebruik gemaakt van het hele veld. Iedereen binnen VKW heeft gevochten voor de bal, maar het scoren blijft lastig.

De tip naar jullie toe is de bal net iets eerder af te spelen en niet te wachten totdat de tegenstander vlak bij je staat.

Jammer van het verlies, maar voor het thuispubliek was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Volgende keer beter!