32'
... (schot)

F-Pupillen beker poule, F2, Groep 1 51

22 september 2012 10:15

Op 22 september hebben onze mannen een wedstrijd gespeeld tegen LTC F2. De eerste twee bekerwedstrijden van dit seizoen waren al verloren en dus was het hele team tot op het bot gemotiveerd! En dat was duidelijk te merken.

Levi had binnen de kortste keren de bal al twee keer in het net van de tegenstander geschopt. Ondanks de voorsprong  van VKW liet ook LTC zich niet onbetuigd. LTC maakte dan ook snel de aansluitingstreffer.

Sem zette de marge aan het einde van de eerste helft weer op twee. Met een geruststellende voorsprong kon aan de rust begonnen worden.

De eerste helft was Fin keeper, hij werd vervangen door Matthijs. Ondanks zijn goede keeperswerk kon hij niet voorkomen dat LTC de 3-2 en de3-3 maakte. Er waren voldoende kansen op de winst voor beide partijen. Toch werd er de tweede helft niet meer gescoord.

Moegestreden, maar met een gelijkspel op zak, werden de afsluitende penalties genomen. Gelukkig werd deze strijd wel gewonnen.