2 - 4

VKW JO11-1JM

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 21

12 mei 2012 10:30

Altijd lastig Stanfries uit! Ook deze keer leek het weer een spannende wedstrijd te worden net als alle andere wedstrijden in deze competitie. Om 10:30 startte de wedstrijd. Het ging direct lekker heen en weer en beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Vooral de corners van Stanfries waren gevaarlijk. Uiteindelijk volgde uit een corner dan ook de 1-0. Dit was even een tegenvaller voor VKW maar gelukkig zetten ze zich daar snel over heen en gingen ze steeds beter voetballen. Er werd knap gecombineerd en uiteindelijk leidde dat ook tot een doelpunt van Niels (1-1). Daarna volgde na goed overspel en mooie combinaties nog een aantal kansen maar die gingen net niet in het doel. Na de rust wilde VKW snel een doelpunt maken maar Stanfries gaf zich niet gewonnen en scoorde na een aantal minuten zelfs de 2-1. Ook daarna bleef het spannend met kansen aan beide kanten. Uiteindelijk was Tycho het zo zat dat hij een mooie actie uitvoerde en daarna met een afstandschot de 2-2 scoorde. De jongens bleven doorzetten want ze wilden winnen om kans te blijven houden op het kampioenschap. Dit leidde uiteindelijk tot een mooie goal van Jeroen (2-3). In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Ronald nog de 2-4 door met zijn ‘dikke’ teen een afstandschot van Lucas van richting te veranderen en de keeper van Stanfries daar volledig mee op het verkeerde been te zetten. Uiteindelijk een mooie overwinning die VKW E1 aan de kop van de ranglijst houdt.