Gieten E1

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 14

17 september 2011 11:00

VKW E1 – Gieten E1 door Christian en Jon Stoker

De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie stond gepland voor zaterdag 17 sept jl. De aftrap was om 11 uur. De jongens gingen er gelijk fel tegenaan. Dit leverde direct al een vrije trap op, waaruit Jeroen met een fraaie kopbal de 1-0 op het bord zette. Gieten werd na het doelpunt wat sterker en gevaarlijker en dit leverde in de 7e minuut de gelijkmaker op 1-1. Gieten was meer in de aanval en ze zagen hun doel pogingen telkens door Ties gered worden. Hier zaten een paar mooie reddingen bij. Dit was ook de rust stand. Na rust ging Gieten door waar het gebleven was en ze scoorden in de 11e minuut met een fraaie omhaal de 1-2. Vanaf de aftrap liep Lucas door de verdediging heen en maakte direct weer gelijk 2-2. 5 minuten later was het Kevin die de 3-2 maakte. Ondanks dat Gieten nog aandrong, hield VKW goed stand en waren de 3 punten binnen.