VKW JO9-1JM

F-Pupillen (voorjaar) 1e klasse AA

5 maart 2011 11:00

Rolder Boys F1- VKW F1
Op 5 maart 2011 mocht F1 eindelijk weer voor een wedstrijd de wei weer in. Het beloofde een
spannende pot voetbal te worden tegen Rolder Boys, want in de najaarscompetitie was de uitslag 6-
6.
De wedstrijd ging snel op en neer en het leek alsof Rolder Boys een licht overwicht had, maar
halverwege de eerste helft zette Luuk VKW op voorsprong. De wedstrijd bleef zich voor beide doelen
afspelen, waarbij de keepers regelmatig in touw moesten. Tijmen dook op elke bal, die bij hem in de
buurt kwam, maar kon niet voorkomen, dat het vlak voor het rustsignaal 1-1 werd.
Na een beker ranja en nog enkele technische en tactische tips van de leiders Henk en Willem, ging
de tweede helft van start. Het was Luuk, die al vrij snel een nieuwe voorsprong voor VKW in het doel
schoot. Er moest ook flink verdedigd, worden, waarbij vooral Tycho een paar keer goed de bal over
de zijlijn speelde. Ook Daan, Mathijs, Jorrit en Dion stonden hun mannetje op het middenveld en
in de verdediging met dit keer vaak als laatste man Ruben. Er brak een goede periode voor Rolder
Boys aan en ze bogen de stand om naar 3-2 voor Rolder Boys. Met een afstandschot van Ronald, die
tussen de benen van de keeper door in het doel belandde, kwam de stand opnieuw in evenwicht.
eindstand van 3-4 op het scorebord.
Het is mooi om te zien hoe jullie er met zijn allen voor gaan en ook de wisselende posities worden
zonder probleem overgenomen. Iedereen wil graag een keer voorin spelen, dus door te wisselen
krijgt iedereen zijn kans. En met een keeper als Tijmen hebben jullie een zeer betrouwbare doelman.
Ga zo door!
3-4
5 maart 2011

Rolder Boys F1- VKW F1  (van onze redacteur ter plaatse)

Op 5 maart 2011 mocht F1 eindelijk weer voor een wedstrijd de wei weer in. Het beloofde een spannende pot voetbal te worden tegen Rolder Boys, want in de najaarscompetitie was de uitslag 6-6.

De wedstrijd ging snel op en neer en het leek alsof Rolder Boys een licht overwicht had, maar halverwege de eerste helft zette Luuk VKW op voorsprong. De wedstrijd bleef zich voor beide doelen afspelen, waarbij de keepers regelmatig in touw moesten. Tijmen dook op elke bal, die bij hem in de buurt kwam, maar kon niet voorkomen, dat het vlak voor het rustsignaal 1-1 werd.

Na een beker ranja en nog enkele technische en tactische tips van de leiders Henk en Willem, ging de tweede helft van start. Het was Luuk, die al vrij snel een nieuwe voorsprong voor VKW in het doel schoot. Er moest ook flink verdedigd, worden, waarbij vooral Tycho een paar keer goed de bal over de zijlijn speelde. Ook Daan, Mathijs, Jorrit en Dion stonden hun mannetje op het middenveld en

in de verdediging met dit keer vaak als laatste man Ruben. Er brak een goede periode voor Rolder Boys aan en ze bogen de stand om naar 3-2 voor Rolder Boys. Met een afstandschot van Ronald, die tussen de benen van de keeper door in het doel belandde, kwam de stand opnieuw in evenwicht.

Vlak voor het einde besloot Ruben een keer mee naar voren te gaan en hij schoot daarmee de eindstand van 3-4 op het scorebord.

Het is mooi om te zien hoe jullie er met zijn allen voor gaan en ook de wisselende posities worden zonder probleem overgenomen. Iedereen wil graag een keer voorin spelen, dus door te wisselen krijgt iedereen zijn kans. En met een keeper als Tijmen hebben jullie een zeer betrouwbare doelman.