Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

Na een paar minuten spelen gaf Ruben lubbinge een goede diepte bal op Yaman en die liep er meteen achter aan maar de keeper was iets eerder bij de bal. Maar hij schoot hem tegen het hoofd van Yaman aan.En toen rolde de bal zo in het goal.Stand 1-0.Toen was het time out. Verder werd er niet gescoord tot de rust. Stand nog steeds 1-0. Iets naar rust gaf Stijn tb een steekbal op Jayden en die schoot. Maar de keeper had een goeie redding.In de rebound schoot Ruben T hem op de paal.Toen kwam de bal terug in het veld en schoot Stijn tb hem mis. Daarna had de tegenstander een aantal grote kansen. Maar dankzij goed verdedigend werk van Timo Ruben l en Twan.En natuurlijk dankzij Hugo ging de bal er niet in.Toen was het time out.Stand 1-0. Iets naar de time out. Iets naar de time out had de  tegenstander een goede goal waar Hugo niet bij kon. Daarna had Timo nog een grote kans maar die ging net naast. Daarna had Luuk tb een goed balletje op Jayden. Maar de keeper had een hele goede redding. Daarna had Stijn tb nog een paar goede steek ballen op Jayden, Luuk En Ruben maar de bal ging er niet meer in.  Dankzij Onze goeie supporter Stijn z en scheidsrechter Niels. Eindstand 1-1 Op naar volgende week 9 uur uit naar rolde Boys.