Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

We moesten om 11 uur thuis tegen rolde boys. We hadden eerst nog fotoshoot met het hele team.toen begonnen we.We begonnen moeizaam en kwamen 0-1 achter. Een paar minuten later viel de 0-2. We gingen langzamerhand  ons eigen spelletje spelen.Ruben L gaf een goeie bal op Jayden en die wipte hem over de keeper heen en toen tikte de verdediger hem nog net van de lijn op de paal .We kwamen goed terug. Ruben T gaf een goeie voorzet op Ruben L en die ramde hem er goed in stand 1-2.Stijn tb schoot hem hard recht op de keeper en die liet hem los en toen schoot Luuk de rebound op de paal. Iets later gaf Ruben T een goeie bal op Luuk en die gaf hem voor op Ruben L en die schoot hem in de kruising en toen was het dus 2-2. Toen was het rust. We begonnen weer moeizaam zoals in de eerste helft. En iets naar rust had Rolder Boys een goeie vrije bal en die tikte Hugo op de lat en uiteindelijk maakte Hugo perongeluk een eigen goal.Timo Stijn z en Twan verdedigde goed maar uiteindelijk werd het toch 2-4. We Kwamen beter in de wedstrijd. Maar het werd toch 2-5. Iets later had Stijn B een goeie dribbel. Tybe en Luuk liepen goed de hoek in waardoor er ruimte ontstond voor Stijn B. Hij kapte hem af en toen schoot hij hem heerlijk in de kruising . Stand 3-5 met nog een 14 minuten te voet ballen. We voetbalden goed Tybe had nog een goed schot maar helaas werd het geblokt.Nog een minuut te gaan de aanvaller van Rolder Boys had een schotje Hugo wou hem aannemen maar door heel veel pech rolde de bal door zijn benen. Het stond nu dus 3-6 dit was ook gelijk het einde van de wedstrijd. Helaas voor ons geen punten deze week.