Parklaan 2
9581EH
MUSSELKANAAL
tel. 0599-413144

In Musselkanaal is vandaag een wedstrijd gespeeld tegen Musselkanaal vkw begon goed Ruben tebbes scoorden heel snel hij scoorde dus de 1-0 en vlak daarna scoorden Ruben tebbes weer 2-0 toen was het time out na de time out scoorden Ruben Lubbinge van ongeveer de middellijn maar hij wou een voorzet geven op Jayden en verder waren er veel kansen en aan het einde kwam Musselkanaal nog wat beter spelen maar Twan, Timo,Stijn Z,Ruben L waren in vorm en verdedigde goed en toen was het rust tweede helft begon we dachten dat we wel gewonnen hadden maar Stijn TB dacht dat niet hij speelde heel goed de bal rond en toen dribbelde Luuk naar voren en gaf de bal op Jayden helaas net mis op het laatst scoorden de tegen partij nog twee keer maar in de laatste minuut scoorden Tybe bijna maar de eindstand
Was 7-2 dit verslag is gemaakt door RubenL en Hugo