Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

Het was 11:00u, het fluitsignaal klonk, we waren begonnen, Meerdijk had uit. Ze pasten de bal naar achteren en toen bouwden ze op naar boven, maar ze kwamen er niet langs door een mooie actie van Twan. Daarna kwamen ze er jammer genoeg wel door, maar maakte Hugo een mooie redding. Helaas kwamen ze opnieuw terug, maar Ruben Tebbes pakte de bal af. Ruben (T) paste naar Stijn ter Bork, die op het doel wilde schieten. De keeper van Meerdijk was te snel en slide er voor. De bal kwam bij hen terecht en ze scoorden 0-1. Het was een felle strijd en in het begin was Meerdijk sterker, maar toen kwamen we goed terug, met een mooie steekpass van Ruben Lubbinge op Jayden en hij scoorde!! Zo gingen we met gelijkspel de rust in.
De eerste paar minuten van de tweede helft ging ook goed maar toen scoorde de tegenstander het was 1-2. Luuk had een goede actie en ging naar voren maar de tegenstanders kregen de bal door een goede sliding de tegenstander pasde de bal naar voren maar Stijn Zeewuster pakte de bal weer af en schoot naar voren. De tegenstander maakte weer een mooie sliding en dribbelde naar voren en schoot het was goal 3-1 voor de tegenstander. We begonnen weer goed goede actie van Twan en schoot naar voren naar Ruben T en had een goede actie en schoot naar Luuk, hij schoot voor naar Jayden en schoot het was mis jammer de bal werd naar voren geschoten door de keeper van hun maar Hugo had de bal en schoot naar voren. Goede  actie van Stijn en pasde naar Luuk, hij schoot GOAL 2-3 we begonnen steeds meer aanvallen te krijgen Luuk had weer een goede actie en schoot naar Tybe schoot voor maar de bal was uitjammer. Twan had de bal en schoot naar Ruben L en Ruben L schoot naar Luuk, hij schoot voor en we hadden nog een kans maar Ruben T schoot naast, de bal ging naar de keeper van de tegenstander en schoot, Stijn Zeewuster kreeg de bal, we hadden nog een actie maar de bal was uit en de wedstrijd was afgelopen we hadden verloren.