Oude Roswinkelerweg 112
7814RT
EMMEN
tel. 0591-648791

Zaterdag moesten we om half tien verzamelen. Het was een hele leuke wedstrijd. We speelden de bal er goed langs, maar helaas werd het toch 1-0 voor Drenthina. Toen waren er een paar hele mooie acties van Ruben Lubbinge, Stijn ter Bork en van Timo. Stijn Zeewuster dribbelde naar voren en gaf voor, maar de voorzet kwam niet goed aan en rolde in het goal 1-1 dus. Toen was het de eerste 1 minuut rust. Toen we weer verder gingen scoorde Jayden 1-2. Een paar keer kwam de tegenstander er door maar het schot werd vaak geblokkeerd door Hugo of Twan. Luuk maakte een hele goede dribbel maar schoot helaas net naast de goal. De tegenstander scoorde met een mooie volley toen werd het 2-2. Stijn ter Bork kwam langs de verdedigers gaf een pass naar Jayden. Jayden gaf de bal weer op Stijn ter Bork en..boem Stijn scoorde 2-3. Toen was het rust. Na de speech van de leiders begonnen we weer. We speelden verder en Ruben Tebbes draaide mooi open en passde naar Ruben Lubbinge, jammer genoeg schoot Ruben Lubbinge naast. Het eerste deel van de tweede helft leverde verder geen doelpunten meer op tot de time out. Toen we weer verder gingen had de tegenstander de beenveeg gedaan op Luuk ter Bork en hadden we een vrije bal. Ruben Lubbinge nam de vrije bal en raakte de lat. Een paar minuten later scoorde Jayden 2-4. Vervolgens schoot Hugo naar voren, Ruben Tebbes nam hem aan en scoorde; 2-5. Toen was de wedstrijd afgelopen, we gingen met 3 punten weer naar huis.