Perkenslag 1
9431HE
WESTERBORK
tel. 0593-331261

We moesten op 8 oktober tegen Fc Assen jo 12-2 we moesten om 10:15 aanwezig zijn. We speelden zonder Luuk Tb en Stijn TB in plaats daarvan deden Samuel en Jayden H mee. We hadden een goed gevoel van te voren omdat we de eerste wedstrijd van hun dik hadden gewonnen. De eerste 5 minuten gingen gelijk op. Toen scoorde Jayden H en kregen we zelfvertrouwen. In 2 minuten vielen er 2 goals: De 2-0 was gemaakt door Samuel en de 3-0 door Jayden M .toen scoorde Samuel weer. De 4-0 We misten veel kansen. Timo, Twan en Stijn Z stonden super te verdedigen. Wij kwamen in een gevaarlijke aanval en toen ontstond er een lullige eigengoal van Fc Assen toen was het 5-0 voor ons. Toen begon het te regenen eerst viel de regen wel mee daarna kwam het harder naar beneden. Daarna scoorde Fc Assen . Maar Hugo stond fantastisch te keepen. Daarna scoorde Ruben T . Toen schoot Ruben L van afstand maar die poging ging helaas net over. Toen scoorde Jayden M . En toen kwam de pegel van Stijn Z volle knal de kruising in. Einduitslag 8-1. Helaas had Ter Apel ook gewonnen en waren wij 2e geworden in de competitie.