De Hoogspanningsweg 6
9408CZ
ASSEN
tel. 0592-355262

Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen FC Assen. De selectie was compleet, op Sam na, die wij natuurlijk erg missen! Bij aankomst in Assen begint de eerste wedstrijd in de kleedkamer. Hier hebben we de tactiek besproken en afspraken gemaakt.
Na de bespreking zijn we het veld op gegaan. Hier zijn we begonnen met een pass-vorm, waarna we gingen afwerken. Hier konden wij (Henri en Pascal) gelijk al zien dat de jongens uitermate scherp waren. Timo schoot per ongeluk zo hard, maar net naast de goal, waar Stijn Ter Bork net stond. Gelukkig kon Stijn wel beginnen met de wedstrijd!
Tijdens de eerste helft kwamen we wat lastig op gang. De openingstreffer werd gescoord door Stijn ter Bork. Tien minuten later scoorde Jayden. De eerste helft eindigde met 0-4. Toen de tweede helft begon zagen we gelijk dat de jongens zin kregen  in het scoren. Dit hebben ze dan ook in grote getallen gedaan. Na de 0-11 was de verdediging even slordig, waardoor we in korte tijd twee doelpunten tegen kregen. Gelukkig schoot Stijn er na die tijd nog één doelpunt in wat de eindstand werd. Namelijk: 2-12.
Al met al was het een fantastische zaterdagochtend. Een hele mooie start van dit mooie seizoen!