Dijkhuizen 70
7961AM
RUINERWOLD
tel. 0522-481694

Op een zeer vroege zaterdagmorgen, 02-10-2021 (08.00) verzamelen bij VKW om vervolgends te vertrekken naar VV Ruinerwold. Na een goede warming-up en daarna tactische bespreking van Coach (Henri) begon de wedstrijd van onze Toppers rond de klok van 09:00.

Kayla begon met een hele mooie aanval richting het doel van VV Ruinerwold. VKW begon strijdvaardig aan de wedstrijd en had een licht overwicht maar echte kansen bleven uit. Na 7 minuten was het al snel 2-0 voorsprong voor de rood-witte thuisclub vv Ruinerwold.

VKW herpakte zich en Lars (met enige hulp van de tegenstander) scoorde een doelpunt voor VKW. 2- 1 Hierna redde de keeper van de tegenstanders nog de eventuele gelijkmaker door de vrije trap van Tijn daarna kwam de tegen partij met een paar sterkte aanvallen en kon Guus na een paar hele mooie reddingen niet alle ballen tegen houden en stond het in de rust 6-1 voor Vv Ruinerwold.

In de rust even wat drinken en kregen ze aanwijzingen van Coach Henri, dat ze wat feller moesten gaan spelen (net als in de wedstrijd tegen Zuidwolde) en niet achteruit verdedigen, maar juist vooruit- zodat ze richting de Goal gaan! Met deze bruikbare Tips begonnen de spelertjes van VKW J08 aan de tweede helft.

VV Ruinerwold begon met een aanval en Guus redde de bal. Als snel werd het daarna 7-1 8-1 9-1  Nomi nam de bal uit vanaf de zijlijn en Inez en TIjn hielpen om de bal toch richting het doel te krijgen van VV Ruinerwold, na een mooie corner van Kayla was het even spannend bij het doel. Helaas had de keeper de bal en werd de bal weer in het spel geschoten. Evi hield de bar knap tegen maar snel werd het duidelijk dat de tegenstanders deze ochtend wat feller was dan onze spelers. Uit eindelijk is het 15-1 geworden, Helaas was het deze wedstrijd een ruime nederlaag, maar de penalty,s na de wedstrijd werden bijna allemaal gescoord voor onze Toppers en dat geeft ze weer moet voor de volgende wedstrijd op 09-10-2021tegen HZVV Hoogeveen.

We wensen jullie allemaal heel veel plezier en s6 !!!!!