Onbekend

Fit Boys C2 – VKW C2                                  Jarno  Klein

0-4

Op zaterdag 19 september was de wedstrijd Fit Boys C2 tegen VKW C2.

Met een paar slaperige gezichten gingen we naar het sportveld van Beilen. VKW had 11 man bij deze wedstrijd, geen wissels dus.

Tegen 9.00 werd het fluitsignaal gegeven voor het begin van de wedstrijd. Er werd sterk gevoetbald van beide kanten. In het begin leek Fit Boys beter, zij kregen een paar aardige kansen maar onze verdediging stond goed. Halverwege de 1e helft werd VKW  sterker en met een prachtige aanval werd de 0 – 1 gescoord door Nicky.

Niet lang daarna kreeg Fit Boys een vrije trap die mooi langs de keeper in het doel werd geschoten. Maar de scheidsrechter fluit voor een buitenspelsituatie..(?). Daarna bleef VKW sterk en Nicky scoorde ook de 0-2 voor VKW. Een mooie score voor in de rust.

Met goede moed gingen we de 2e helft in . De wedstrijd leek beslist toen de 0-3 werd gescoord door Nicky. Maar ook Gert wist ook nog een doelpunt te maken. Eindstand 0-4.