LAATSTE WEDSTRIJD! - VKW

LAATSTE WEDSTRIJD!

LAATSTE WEDSTRIJD!

Valthermond 4 (zon)

0 - 1

VKW 4 (zon)

72'
Melvin Greveling (intikker)
Assist: Jeroen Vinke

Competitie

Mannen zondag, 4, 5e klasse K

Datum

1 juni 2017 19:30

Accommodatie

Onbekend

Zo, de laatste wedstrijd van het seizoen zit er ook op! Na een zaaddodend, niet om aan te gluren, potje donderdagavondvoetbal konden de armpjes na afloop ten hemel gerezen worden, want weer 3 puntjes in de pocket. Ditmaal doordat coach Hilco met zijn gouden pik op het juiste moment supersub Melvin in bracht die een kwartier voor tijd de 0-1 liet aantekenen! Hierbij bleef het zowaar.

 

Evaluatie:
Een zeer gelijkwaardige competitie met leuke tegenstanders waarin we uiteindelijk 6e zijn geworden. Het te weinig maken van doelpunten bleek uiteindelijk de bottleneck. Met 35 goals voor en 36 tegen, 8 gewonnen wedstrijden en 8 verloren wedstrijden en nog 3 gelijke spelen sta je waar je hoort, namelijk precies in het midden.

Dat we Alco moesten missen na zijn ongelukkige schouderblessure was een grote aderlating, al hebben zijn stand-ins ook goeie dingen laten zien.

Vooral het centrale duo Albert (die per wedstrijd een halve marathon loopt)  en Leo (die vent is zo sterk dat lui uit Loon een complete voetbalclub naar hem hebben vernoemd) stond altijd als een blok graniet te verdedigen en zorgde daarmee voor vaak gefrustreerde spitsen bij de tegenstanders.

Het doelpunt van het jaar komt op naam van Harrold in de wedstrijd uit bij Beilen. Wat een volley ineens op de pantoffel was dat. De keeper heeft nog een fluittoon in zijn oren!

Natuurlijk zorgden ook alle andere spelers met enige regelmaat voor zeer veel feestvreugde!

Rest ons nog een feestje van de aanvoerder die 40 wordt en een afsluitende BBQ met aanhang en kinders en dan zit seizoen 2016/2017 er definitief op!

 

Enkele housewarming party’s hebben we ook nog in het vooruitzicht, want zeker 6 mannen betrekken/betrokken recentelijk een nieuwe woning en ook dit moet gevierd!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!