Mannen zondag, 4, 5e klasse K

19 maart 2017 10:00

Scheidsrechter

Jaap Schokker

Na twee wedstrijden die het verslagschrijven niet waard waren werd er nu eindelijk weer een goed potje op de mat gelegd. Een leuke wedstrijd met een zeer sportieve tegenstander. (keeper meldt zelf bij de goed leidende scheids Jaap Nijhuis dat het een corner is)

Vanaf de 1e minuut werd tegenstander Noordster 4 onder druk gezet. Dit leidde nog niet direct tot kansen, maar leverde wel een enorm veldoverwicht op. Maar doelpunten konden niet uitblijven.
Stand-in good old Nielsie Eefting (hij moest nog minuten maken om mee te mogen naar 't weekendje Ameland) zorgde hoogstpersoonlijk voor de 2-0  ruststand na 2 keer een mooie combinatie door het centrum. Hij mocht douchen...
Aangezien Wesley straks op Ameland alles samen wil doen met Niels besloot hij om eruit te gaan en zo kroop ook hij onder de douche.

De tweede helft werd nog even spannend toen Noordster terugkwam tot 2-1, maar Alwin zorgde met een spetterende solo voor opluchting door de 3-1 aan te tekenen. Ook het fabelachtige optreden van onze verdedigers zorgde voor algehele onmachtigheid bij de tegenstander!

Het werd zelfs nog 4-1 door de onvermoeibare Christiano RonAlbert Bos. Deze knul staat in de opstelling voorstopper, maar in werkelijkheid beheer(s)t ie alle posities zo’n beetje. Hij sjouwt van voor naar achter, van links naar rechts en vice versa en dat 90 minuten lang. Medespelers krijgen al kramp in beide kuiten als ze er naar kijken.

Eindstand een zeer terechte en ongeflatteerde 4-1.
Rest ons nog te melden dat we in Ronald een nieuw keeperstalent hebben ontdekt.