1 - 1

VKW 4 (zon)

Mannen zondag, 4, 5e klasse K

11 december 2016 10:00

Afgelopen zondag mochten we naar Assen voor de ontmoeting met Asser Boys. Aangezien er 5 wedstrijden tussendoor afgelast werden was ‘t nog maar 2 potjes geleden dat we ook tegen deze mannen mochten aantreden. Toen verloren we geflatteerd met 2-6, nu speelden we geflatteerd met 1-1 gelijk.
Na een redelijk zwakke eerste helft van beide teams stond de eindstand in de rust al op het scorebord. Melvin rondde een knappe aanval via Harrold met de kop af!
De Asser verdediger die qua leeftijd al lang geen Asser Boy meer was had als enige het idee dat hij wel heel goed stond te voetballen. Aandoenlijk...

Voor rust waren we al door alle 2 wissels heen. Gebroeders Greveling konden niet verder vanwege intense lichamelijke ongemakken.
Toen kwam de tweede helft. Dit mag gezien worden als onze beste helft in tijden. We hadden alles onder controle, creëerden kansen, produceerden mooie aanvallen, raakten de paal en lat, maar 1 ding ontbrak: een goaltje… In de 80ste minuut sloeg ook het noodlot voor Wesley toe. Hij stortte gillend ter aarde toen zijn hamstring het begaf. Aangezien een niet nader bij naam te noemen personage zich had verslapen deze morgen konden we geen wisselspeler meer inbrengen en moesten we de laatste 10 minuten met 10 man verder. We konden de druk daardoor niet meer zetten en Asser Boys probeerde het zowaar ook nog een keer. Gelukkig redden we het tot het eind en trokken de verdiende 1-1 over de streep.

Een lichtelijke katerig gevoel vanwege het gebrek aan drie punten, maar een overheersend tevreden gevoel vanwege het spel en zoals Ernest Faber altijd zegt: Hier kunnen we verder mee!