Scheidsrechter

Jaap Schokker

Accommodatie

Onbekend

Laatste wedstrijd voor de winterstop mochten we aantreden tegen Beilen 5. Een onvervalste derby dus. Maar in tegenstelling tot hoe het er vroeger wel eens aan toe ging, was er van een agressieve sfeer helemaal geen sprake, sterker nog, het was een zeer sportief en leuk potje voetbal.

De eerste helft werd gedomineerd door VKW. Dit resulteerde in een 4-0 ruststand.

De tweede helft waren de teams veel meer aan elkaar gewaagd en beide ploegen scoorden nog 2 keer. Eindstand 6-2

Nog een vermelding waard:
- Harrold is los, zijn eerste goal(s) en assist van het seizoen. Tegenstanders, wees gewaarschuwd.
- André heeft na lang blessureleed weer 70 minuten gemaakt ?n géén keeper geraakt!
-Wesley, alias Gio, heeft zijn nieuwe roeping gevonden. Naast razende reporter gaat ie zich ook toeleggen op het leiderschap. (word je minder moe van, aldus Wesley)
-Jort en Ben, nogmaals bedankt voor het meedoen!
- Volgende wedstrijd: 12 februari thuis tegen het 1e van SVDB