VKW 4 (zon)

Mannen zondag, 4, 5e klasse K

9 oktober 2016 10:00

Afgelopen zondag gingen we op voor de langste rit, een dikke 3 flessen uitwedstrijd, naar Noordster uit Olle Peekel. Daar aangekomen konden we direct onze nieuwe muziekdoos uitproberen. Nou, er zat wel degeloos muziek in.
Halverwege de 1e helft straften zij een foutje van ons af en 10 minuten later deden wij hetzelfde bij hun. Dit betekende de 1-1 rust- en eindstand. De eerste helft kregen we zeker kansen op meer, maar zoals al het hele seizoen maken we de kansen niet af. De 2e helft was Noordster sterker, maar echt kansen werden er niet meer gecreëerd. Waarschijnlijk konden beide ploegen nog doorvoetballen tot middernacht en zou er nog niet gescoord worden.
Wisselspeler André Lon deed er vanaf de zijkant alles aan om in het spel betrokken te worden. Gretig als altijd  bemoeide hij zich met het spel, alleen was dat nog voordat ie ingevallen was en dus kreeg hij een reprimande van de goed leidende 18-jarige scheids.

De conditie blijkt ook nog niet helemaal op peil te zijn en de blessuregevallen nemen met de week toe. Er zitten nu zeker 8 man in de mand der lappen dus reserves, haal de schoentjes maar vast onder het stof vandaan. Volgende week hebben we jullie nodig!

Erg leerzaam trouwens was de Oost Groninger kretologie "Most Probairn, Most Probairn " wat achteraf "Schiet op doel" bleek te betekenen, een verrijking van de woordenschat!

Conclusie:

een sportief potje, een leuke tegenstander, een puntje en een paar extra blessures rijker!