Nieuw begin - VKW

Nieuw begin

Nieuw begin

SVDB 1 (zon)

1 - 5

VKW 4 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 4, 5e klasse K

Datum

18 september 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Nieuw begin

Zondag 18 september was het dan eindelijk zover. VKW 4 mag de wei weer in. En dat op de dag dat onze Alwin Brunsting verjaart. Tegenstander heden ochtend is niet de minste, namelijk het 1e van Sportvereniging De Broekstreek uit Ekehaar. Veel meegereisde supporters uit Westerbork staan in het bomvolle uitvak te popelen om hun idolen aan het werk te zien. Dan, om 10:00 uur precies, is het zover. De scheidsrechter zet zijn mond om zijn fluit en laat het beginsignaal klinken.
Eens kijken of het trainingskamp naar Ameland eind vorig seizoen zijn vruchten begint af te werpen. Nou, dat deed het wel degeloos.
De tegenstander werd gelijk onder druk gezet en kwam daar de volgende 90 minuten eigenlijk niet meer onderuit. Gevolg: 1-5 eindstand op het scorebord. 
De 1e twee goals waren van Mark, toen een mooie goal van het feestvarken zelf middels een droge Knalwin. Na een Brunstingooi vanaf de zijlijn maakte Melvin de 4e goal en nog 1 van Mark zorgde voor de uiteindelijke dik verdiende Alwinst.  
Vermeldingswaardig is nog het na 5 minuten uitvallen van "De Vink" vanwege zijn gevoeletje, maar de quote van de week komt op naam van Mark de Rouw: Aan de kant van het veld stikte het van de Börkse spelersvrouwen en op de opmerking dat die van Mark ontbrak antwoordt ie: "Die van mij is in ontwikkeling"

Zo, op naar Volgende week, FC Assen thuis...
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!