Mannen zondag, 4, 5e klasse K

23 oktober 2016 10:00

Scheidsrechter

Johan Pomp

Koploper Asser Boys kwam op bezoek en bleek deze morgen ietwat effectiever om te springen met de kansen dan de VKW voorwaartsen.

Er werd prima gespeeld, kansen gecreëerd, maar de ballen wilden er weer niet in. Aan de overkant hadden ze aan een enkele kans wel genoeg en zo stond het na een vlijmscherpe counter 0-1. Een terecht gegeven penalty zorgde voor de 0-2 ruststand. In de 2e helft zorgde Mark voor de anschlusstreffer en op dat moment hing de 2-2 in de lucht. Maar zoals zo vaak valt die dan aan de andere kant, 1-3. Toen de 1-4 en 1-5 ook nog vielen in een tijdsbestek van 5 minuten was het verzet gebroken. Het werd nog 1-6 en uiteindelijk maakten we uit een corner een iets dragelijkere einduitslag van 2-6.