12 mei 2016 19:00

Scheidsrechter

J. Pomp

Op een mooie zomeravond (zo werd er ook gevoetbald) moesten we de inhaalwedstrijd spelen tegen HODO 3 uit T'ollandscheveld.

De 1e helft verliep zonder noemenswaaridige incidenten op een paar vechtpartijen na dan. De grens ging over de grens en kreeg het fysiek aan de vlaggestok met scheidrechter Pomp. Deze ontweek de aanval als een volleerde bokser. Later werd de spits ook nog aangevallen (na een blijkbaar iets te  bijdehante opmerking)  en toen was de maat vol voor de scheidsrechter. Na veel overleg, wel staken / niet staken, werd de wedstrijd hervat met een nieuwe grensrechter.

Bij rust was het 3-1 in het voordeel van VKW. Na het laatste fluitsignaal stond het 9-3. Doelpuntenmakers waren Mark (4), Melvin, Erwin, Jeroen, Jack en Tom.

Zondag staat de nr 1 tegen de nr 2 op het programma. Op naar Dedemsvaart dus. Deze jongens staan qua verliespunten bovenaan, dus het zal een zware kluif worden.