VKW-Sellingen - VKW

VKW-Sellingen

VKW-Sellingen

VKW VR1

15 - 0

Sellingen VR1

Competitie

Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 12

Datum

21 april 2016 20:00

Accommodatie

Onbekend

VKW dames kampioen!

Donderdag 21 april was het eindelijk zover. Voor het eerst in de historie van VKW is het damesteam kampioen geworden en wel op een zeer overtuigende ongeslagen manier. Er werd 17x gewonnen en 2x gelijkgespeeld zodat 3 wedstrijden voor het einde de kampioensvlag al gehesen kan worden. De dames wisten maar liefst 116x te scoren en hoefden maar 13 tegentreffers te incasseren. Een topprestatie onder leiding van het technisch kwartet Wiebe Oosterhof, Frank Harders, Roelof Heling en Wubbe-Jan Wieske.

De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen de rode lantaarndrager Sellingen.  Dit onder leiding van scheidsrechter Jaap Schokker en onder het toeziend oog van zeker 200 toeschouwers!  Een ongelijke strijd zou al snel blijken want na 30 minuten stond de 9-0 al op het scorebord. Er viel veel te genieten bij de mooie aanvallen en dito goals. VKW bleef ondanks de ruime voorsprong goed combineren en daardoor werd er veel gescoord. De ruststand werd bereikt met een 10-0 stand. Na de pauze stond de verdediging van Sellingen beter zodat de eindstand op 15-0 uit kwam. Opvallend feit dat de dames van Sellingen de stemming er in bleven houden en elkaar positief bleven coachen. Een compliment waard aan dit team.

Er werden bloemen uitgereikt aan de dames en ook de champagne mocht uiteraard niet ontbreken. Na afloop was het feest in de kantine en werd het kampioenschap uitgebreid gevierd. Dit team zal ook prima mee kunnen in de 4e klasse waarbij een plek in het linker rijtje zeker tot de mogelijkheden zal behoren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!