Mannen zondag, 4, 5e klasse 01

24 april 2016 10:00

Scheidsrechter

Johan Pomp

Zondag 24 april was het de dag om de strijd aan te binden met Balkbrug 2. Ondanks een sportieve wedstrijd werd het een slijtageslag waarbij de eerste helft wel wat weg had van MASH (RED: voor de jongere lezers: een tv serie met veel bloed)

Eerst was het Harrold die met de knie binnenstebuiten het veld af moest en daarna was het Andre die de bril dwars op de kop had staan en bloedend als een rund de stukken bril bij elkaar moest zoeken.   Ook hij werd vervangen. Toch kwam VKW verdiend op 1-0 door een goal van Mark na een 1-2 tje met Christiano Ronalbert Bos.

In de rust hadden we thee.

Na de rust bleef het lang spannend.  Balkbrug deelde enkele speldenprikjes uit, maar toen VKW op 2-0 kwam door een ferme kopstoot van Melvin was de ban gebroken en Balkbrug geknakt!

Na de 3-0 werd het nog 3-1, maar daarna liep VKW uit naar 6-1. VKW kwam steeds meer op dreef en de ene aanval was nog mooier dan de andere. Het mooiste doelpunt kwam op naam van Andre Bouwmeester die, met nieuwe bril getooid,  de bal met een mooie krul in het kruis deponeerde.

Bij de weg, het doelpunt van Balkbrug kwam tot stand na een fantastische actie van scheidsrechter Pomp. Hij paste voordeel toe na een overtreding van VKW en hieruit werd gescoord. “Dit voelt aan als het scoren van de winnende goal in de Champions League finale” aldus de nog steeds jubelende scheidsrechter na afloop. En terecht.

VKW 1 won ’s middags van Beilen, Wout Poels won “La Doyenne”  kortom, de dag was perfect!

Ps bijna het vermelden niet waard, maar in de 1e helft bij de stand 0-0 werd er ook nog een penalty gemist door de aanvoerder. (ook dat is maar een mens zo blijkt maar weer)