vv Sleen 3 (zon)

Mannen zondag, 4, 5e klasse 01

27 september 2015 10:00

Op een mooie zonnige Perkenslag werd de eerste thuiswedstrijd van het seizoen afgewerkt!
De Strijker brigade Begon energiek aan de wedstrijd en al gauw kreeg het kansen. Eén daarvan werd afgewerkt door Mark na voorbereidend werk van Harrold.
Vlak voor rust verdubbelde Alwin de score na weer een assist van Harrold.
Na rust bleef het eenrichtingsverkeer richting het Slener doel. Af en toe kwam Sleen er toch uit, maar dan stond Johan Bijl in zijn afscheidswedstrijd op de goede plek! Toen na weer een mooie steekbal van Harrold Jeroen per ongeluk de bal het doel in liep was de wedstrijd definitief beslist.
Nadat er een nieuwe laatste man opgetrommeld moest worden omdat Leo weer de 90 minuten niet kon volmaken lukte het de Slener Bokken toch nog om een goaltje mee te pikken. De nieuwe laatste man stond met de keeper te ouwehoeren en dat werd genadeloos afgestraft.
Eindstand 3-1. Met nog enkele ballen op de paal en lat en onafgemaakte kansen had de score hoger uit moeten vallen, maar wel weer 3 puntjes aan het conto toegevoegd!